Utopıan Studıes Socıety/Europe Konferansı

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Arş. Gör. Murat Kabak ve yüksek lisans öğrencimiz Beyza Nur Krechati, 3-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Budapeşte, Macaristan’da Central European University’nin evsahipliğini yaptığı Utopian Studies Society/Europe Konferansı’nda Üniversitemizi temsil ettiler.

Arş. Gör Murat KabakArş. Gör. Murat Kabak, “Paradise Regained:” Aemilia Lanyer’s Self-Reflexive Lyricism and Female Utopian Community in Salve Deus Rex Judæorum başlıklı sözlü bildirisini gerçekleştirmiştir.

Aynı panelde, Istanbul Kültür Üniversitesi mezunumuz, İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans tez çalışmasını anabilim dalı başkanımız Prof. Dr. Işıl Baş ile yürüten başarılı öğrencimiz Beyza Nur Krechati “Politics of Female Retreat and Utopianism in Margaret Cavendish’s The Female Academy” başlıklı sözlü sunumunu gerçekleştirmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 07/25/2024 - 16:45