İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilerinin Başarıları

İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizden İrem Gököz, “Revisiting History: Memory in Kazuo Ishiguro’s The Buried Giant” başlıklı, Makbule Öztürk, “Haunting Memories as Purgation in Toni Morrison’s Beloved” başlıklı bildirileri ile Yeditepe Üniversitesi’nde 5 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen “Rewriting/Revisiting the Past” başlıklı lisansüstü öğrenci konferansında sunumlarını gerçekleştirmiştir.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Lisans Programı son sınıf öğrencilerimizden Beyza Nur Sığlan, Pamukkale Üniversitesi’nde 28 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen PACES (Pamukkale Conference of English Studies) konferansında “(Un)Conventional ‘Dream Vision’ in Percy B. Shelley’s Apocalypse: The Mask of Anarchy” başlıklı bildiri sunumunu gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 07/01/2021 - 09:03