[Güncelleme] İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Hk.

İstanbul Kültür Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programı, 1 Ekim 2020 Perşembe günü, saat 09:00 - 12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek bilim sınavı, ardından sınavdan başarılı olan adayların 2 Ekim 2020 Cuma günü sözlü mülakata alınması ile öğrenci kabul edecektir.

Pandemi koşullarından dolayı öğretim üyelerimizin ve adaylarımızın sağlığı ve güvenliğini riske atmamak adına bilim sınavımız ve sözlü mülakatımız, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün öngördüğü şekilde, üniversitemizin uzaktan eğitim platformu CATS üstünden çevrimiçi gerçekleştirilecektir.

CATS Uzaktan Eğitim Platformu üstünden çevrimiçi gerçekleştirilecek bilim sınavı ve sözlü mülakat sırasında kamera ve mikrofonunuzun açık olması, dolayısıyla sınav öncesinde bu donanımlara erişiminiz olması gerekmektedir.

İlgili sınavların CATS linkleri ve oturumların saat/tarih bilgileri ile ilgili detaylar, programımıza başvuran adaylara 14-18 Eylül 2020 haftasında e-posta olarak iletilecektir. Sorularınız için bölüm öğretim elemanlarımızdan Ar. Gör. Murat Kabak’la iletişime geçebilirsiniz: m.kabak@iku.edu.tr
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 09/08/2020 - 16:51