“3. Kariyer Günü”

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, 19 Şubat Çarşamba günü farklı alanlarda çalışan mezunlarımızın mesleki deneyimlerini ve hikâyelerini öğrencilerimizle paylaşması amacıyla “3. Kariyer Günü” etkinliğini düzenledi.

Mezunlarımızdan Işıl İlkter, Arda Can Coşkun, Dilşah Selanik ve Seda Yılmaz’ın konuşmacı oldukları etkinlik, Erdal İnönü Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. 2015 mezunumuz Seda Fikriye Yılmaz, etkinlikle ilgili şu görüşleri belirtti:

“Farklı yıllardan mezunların bir araya getirildiği, hem eğitim süresince hem de sonrasındaki süreçte deneyimlerimizi paylaştığımız ‘3. Kariyer Günü Etkinliği’hem şu anda İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde okuyan öğrenciler hem de biz mezunlar için oldukça yararlı, aynı zamanda da eğlenceli bir etkinlikti. Hepimizin farklı ve zorlu süreçlerinin olduğunu, fakat bölümün bize katmış olduğu bilgi ve birikimle sevdiğimiz alanlara yönelerek kendimizi bulduğumuz süreçleri paylaşmanın oldukça yararlı olduğuna ve etkinliğin devam etmesiyle de yararlı olmaya devam edeceğine inanıyorum. Deneyimlerimizi paylaşmak için bize gerekli platformu sağlayan ve söz hakkı veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum."

Bizler de kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyduğumuz mezunlarımıza, deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştıkları için teşekkür edip, başarılarının devamını diliyoruz.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/02/2020 - 09:32